GALERIE MEDIA


Ansamblul rezidential Cosmopolis a fost conceput sub semnul elegantei, intregul amplasament oferind o priveliste ce iti taie rasuflarea. Designul intregului ansamblu este unul special si original, acoperisurile, avand o culoare unica abastru turcoaz, contribuie cu succes la frumusetea cartierului dandu-i un suflu european si facandu-l greu de ratat. Privelistea oferita de Cosmopolis a atras atentia si artistilor romani ce au filmat videoclipuri in interiorul ansamblului. Plaja de pe malul lacului ofera deasemenea o panorama speciala indiferent de momentul zilei sau de anotimp. Cele 7 piscine din interiorul complexului Cosmopolis completeaza imaginea ansamblului dandu-i un aspect de statiune de vacanta.

Gandit si realizat pentru a oferi relaxare si confort locuitorilor, Ansamblul rezidential Cosmopolis va pune la dispozitie o multitudine de facilitati pentru a va oferi posibilitatea de a va deconecta de tot si a uita de griji si probleme in apropiere de casa intr-un spatiu sublim.
Apartamentele Cosmopolis sunt gandite astfel incat sa le puteti personaliza si sa le conferiti originalitatea ce va caracterizeaza.

CONTACT

Gabriel Voicu

Telefon mobil: 0735 507 000

Telefon fix: 0040 37 215 45 00

Email: gabriel.voicu@opus.com.ro


Oferte speciale Cosmopolis