award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Despre noi

Ansamblul rezidential Cosmopolis

 

Complexul rezidential Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea in Bucuresti, un ansamblu rezidential care sa cuprinda toate caracteristicile unui oras European vestic. Astfel, in anul 2007, a inceput sa prinda contur ansamblul rezidential de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperisuri albastru-turcoaz, ai carui peste 12.000 de locuitori se bucura de toate avantajele vietii intr-o mare capitala, dar in maximum de siguranta, confort si liniste, inconjurati de spatii verzi.

Cosmopolis pune la dispozitia locuitorilor sai o serie de facilitati intr-un mix unic in Bucuresti: parcuri si locuri de locuri de joaca, plaja privata pe lacul natural din apropiere, 8 piscine exterioare, perfecte pentru zilele si serile toride de vara, facilitati pentru sport si recreere in aer liber precum terenuri de fotbal si de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong si alei special amenajate pentru jogging.

Tot in Cosmopolis si tot pentru confortul locuitorilor sai, s-a deschis pentru prima oara in Romania, un strip mall de peste 4500mp. Cosmopolis Plaza include un supermarket, ATM, farmacie, cafenele si restaurante, magazine de delicatese traditionale si internationale, brutarie, crama, cabinet veterinar, saloane de infrumusetare, solar, curatatorie de haine si croitorie.s.m.a

Locuitorii din Cosmopolis gasesc aproape de casa, tot in interiorul cartierului, gradinite private, scoala primara si centru de arte pentru copii. In curand, in parteneriat cu dezvoltatorul proiectului, Opus Land Development, Primaria Stefanesti va deschide si o scoala publica.

Transportul public spre oras este asigurat prin intermediul autobuzelor si microbuzelor dedicate, care circula regulat spre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera si in weekend la Baneasa Mall.

In complexul rezidential Cosmopolis accesul este controlat si paza asigurata de BGS este 24/24h.

Gama de locuinte din complex este una extreme de variata: apartamente tip studio, apartamente 2 camere, apartamente 3 camere si vile alipite (townhouses) sau individuale. Preturile in cadrul Cartierului rezidential Cosmopolis variaza in functie de etaj si tipul cladirii, utilitatile si finisajele fiind incluse in pret. Toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidential Cosmopolis sunt noi, construite cu materiale de cea mai buna calitate.

Cosmpolis pune la dispozitia clientilor sai serviciul de “after-sales” prin care se acorda suport in materie de chestiuni administrative.

Ansamblul rezidential Cosmopolis este in momentul de fata considerat, datorita tuturor caracteristicilor, avantajelor si beneficiilor oferite, cel mai prolific si apreciat proiect imobiliar romanesc, lucru certificate si de multitudinea de premii nationale si internationale din industrie.