award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

De ce ne-a fost frică n-am scăpat 🎃 👻

31-10-2017

iaf_1714

Un eveniment foarte reușit de Halloween!

Petrecerea a început dis-de-dimineață la Lana’s Playground cu râsete și o distracție contagioasă! Copiii s-au bucurat de ședințe de face painting înfricoșător și jocuri cu animatorii care i-au introdus pe cei mici în tainele nopților de Halloween.

Surprizele au continuat la Lari’s, unde am decorat dovleci împreună, am făcut baloane și am ținut cel mai important moment al zilei: prezentarea costumelor de Halloween. Bineînțeles, dulciurile au fost suficiente pentru toată lumea!

Vă mulțumim pentru că ați ajutat la organizarea unei petreceri grozave și vă așteptăm cu drag la următorul eveniment Cosmopolis!

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]