award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Easter Egg Hunt – Cosmopolis Plaza

29-05-2019

Sambata, 21 aprilie, copiii din Cosmopolis au venit sa-l intalneasca sau sa-l reintalneasca pe Iepurasul nazdravan care si-a facut deja un obicei din a-i vizita pe copiii din Cosmopolis in preajma Pastelui.

Nerabdatori, cei mici si-au ales locurile in sala amenajata pentru piesa de teatru unde au savurat cu sufletul la gura aventurile Iepurasului. Ce hatis de situatii neprevazute, cate rasete si aplauze!

Cand a terminat povestea, Iepurasul si prietenii lui, Codruta si Ursuletul, i-au ajutat pe prichindei sa picteze felicitari, i-au invitat la activitati in aer liber si i-au premiat pentru participarea la concursurile vesele si la mult-asteptata vanatoare de oua.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si ca am putut sa va oferim un prilej de voie buna si energie, inaintea Pastelui!

Ne revedem la urmatorul Easter Egg Hunt cu noi aventuri si multa veselie!
MAI MULTE POZE

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]