award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Easter Egg Hunt

04-04-2018

iaf_2490

Cum a fost la Easter Egg Hunt

Nu a fost nicio păcăleala de 1 Aprilie! Ci cel mai așteptat eveniment de Paște, pentru copiii din Cosmopolis.
Duminica trecută ne-am luat cizmulițele și umbreluțele și am plecat în căutarea Iepurașului, în Cosmopolis Plaza.
Ne-a întâmpinat la Restaurantul Lari’s Legend acolo unde, alături de ajutoarele sale – Codruța și Bulinuța – pregătise o mulțime de surprize: face painting, jocuri cu animatorii, vânătoare de ouă, desene pe asfalt dar și cea mai frumoasă piesă de teatru.
În semn de mulțumire pentru aventurile vesele avute alături de cei mici, a lăsat pungute cu dulciuri și o amintire foto, pe care o găsiți în galerie.
Va mulțumim pentru veselie, râsete, și organizarea unei petreceri grozave! Vă așteptăm cu drag la următorul eveniment Cosmopolis!

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]