award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Workshop de parenting si nutritie cu Ela Craciun

08-09-2017

crs_2771

Cu totii stim ca in septembrie se numara bobocii. In Cosmopolis deja au inceput pregatirile si am avut norocul sa o avem alaturi de noi pe incantatoarea Ela Craciun, supranumita si SuperMom.
Timp de o saptamana Ela s-a acomodat cu complexul rezidential Cosmopolis si a ajutat parintii si bunicii cu sfaturi in legatura cu alimentatia corecta a celor mici. Alaturi de ea s-a aflat si Ruxandra Plesea, Medic Specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice care a raspuns intrebarilor celor prezenti in cadrul evenimentului de sambata, 2 septembrie de la restaurantul Lari’s Legend.

A avut loc si un concurs, cu figurine din fructe si legume, care mai de care mai colorate, mai vesele si delicioase, iar castigatorul a fost premiat cu un cos cu produse bio.
Atmosfera a fost incantatoare, Ela fiind captivata de Cosmopolis si ne-a asigurat ca va reveni cat de curand la noi

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]