award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Facilitati - Copii

Grădinițe

Comunitatea Cosmopolis crește pe zi ce trece și aici vorbim mai ales despre micuții locuitori ai complexului. Pentru ei aveți la dispoziție două gradinițe private, Butterfly și Junior School, aproape de casă, care pot găzdui în fiecare dimineață peste 200 de preșcolari.

cosmopolis-gradinita-junior-school-05

Scoala primara

Nu am uitat nici de juniorii pregatiti de cursurile primare . Inscrierile in clasele I-IV se fac in fiecare an la scoala primara Cosmoplis. Educatie de calitate, aproape de casa si aproape de tine.

cosmopolis-gradinita-junior-school-02

Ore intregi de distractie

După școală, cei mici o să își găsească cu siguranță prieteni în locurile special amenajate pentru ei: 2 parcuri verzi și două locuri de joacă spațioase în interiorul lor. Iar în sezonul cald, piscinele speciale pentru copii vor deveni destinațiile preferate de joacă. Avem piscine speciale pentru copiii de până în 4 ani, dar și pentru cei mai mari.

cosmopolis-gradinita-junior-school-spatii-recreere

Centru pentru viitori artisti

Din 2015, in Cosmpolis s-a infiintat Artitudes, un centru dedicat activitatilor artistice, in cadrul caruia toti rezidentii pot participa la lectii de pian, chitara, percutie, streetdance, balet, canto si teatru.

cosmopolis-gradinita-junior-school-04

Loc de joacă în interior

Atunci când vremea sau lista de cumpărături vă aduce la Cosmopolis Plaza, puteți îmbina utilul cu distracția. Locul de joacă din interior este perfect pentru copiii care vor să-și facă prieteni noi și pentru părinții care vor să-i lase pe cei mici într-un loc sigur până termină cumpărăturile.

loc_joaca_interior