award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Facilitati - Cumparaturi

Cosmopolis Plaza

În premieră pentru România, am construit primul strip mall din incinta unui complex rezidențial. Situat în mijlocul complexului, acesta dispune de parcare proprie cu 70 de locuri, magazine, restaurante, zone de relaxare și multe alte facilități.

Cosmopolis Plaza 5

Supermarket

Fie ca ai o urgenta in bucatarie sau trebuie sa faci cumparaturi pentru intreaga familie pentru urmatoarea saptamana, in supermarketul din Cosmopolis Plaza vei regasi o gama variata de alimente si bauturi, fructe si legume proasptete la cel mai bun raport calitate pret. In cazul in care timpul nu iti permite sa gatesti, te asteptam cu mancare proaspata, calda, si o multime de alte produse pentru caminul tau.

cosmopolis-facilitati-supermarket

Magazine de specialitati traditionale si internationale

Fie că ești un adevărat gurmand sau doar preferi să manânci cât mai natural, vei găsi cu siguranță ceva pentru tine în magazinele din Cosmopolis Plaza. Vei găsi dulciuri pe alese, cu specific românesc sau turcesc, cafea aromată proaspăt râjnită, magazine de lactate, aprozar, și nu în ultimul rând, o cramă cu vinuri alese.

cosmopolis-facilitati-restaurant-traditional-2

Farmacie

Farmacia Cosmopolis, din incinta ansamblului residential, pune la dispozitie rezidentilor o gama completa de medicamente, produse dermato-cosmetice si produse pentru bebelusi, toate acestea aproape de tine.

cosmopolis-facilitati-farmacie

Curatatorie haine si croitorie

In mall-ul Cosmopolis Plaza, vei putea beneficia, de asemenea,si de servicii de curatatorie de cea mai buna calitate. In acelasi timp, la magazinul de croitorie vei putea modifica orice tip de imbracaminte si reda hainelor vechi o noua infatisare. De asemenea, tot aici vei putea coase si scurta perdele si draperii.

cosmopolis-facilitati-curatatorie

Petshop si cabinet veterinar

Nici pentru membrii nevorbitori ai familiei nu trebuie sa te deplasezi prea mult. Cabinetul veterinar este mai aproape decat crezi, in Cosmpolis Plaza. In aceeasi locatie vei gasi atat hrana pentru animale, cat si accesorii.

cosmopolis-facilitati-petshop