award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Facilitati - Timp liber

Primul strip mall din incinta unui ansamblu rezidențial

În premieră pentru România, am construit primul strip mall din incinta unui complex rezidențial. Situat în mijlocul complexului, acesta dispune de parcare proprie cu 70 de locuri, magazine, restaurante, zone de relaxare și multe alte facilități.

cosmopolis-spatii-recreere-nocturne

La plaja, aproape de casa

Vara nu trebuie sa te deplasezi prea departe pentru distractie si relaxare sub soare. In Cosmoplis gasesti 7 piscine publice, plaja si un beach bar de poveste pe lacul natural din complex.

cosmopolis-spatii-recreere-piscina-exterioara-06

Restaurante si cafenele

Traditional sau cu specific international? Tu iti alegi restaurantul preferat din Cosmopolis. La fel si cafeneaua, toate sunt aproape de tine si au meniuri facute pe gustul tau.

cosmopolis-facilitati-restaurant

Fumusete si sanatate

Cum ai grija de sanatatea si frumusetea ta fara sa te indepartezi prea mult de casa? Cele doua saloane de beauty si farmacia din complex sunt la indemana si iti ofera tot ce ai nevoie pentru ingrijire.

cosmopolis-facilitati-frumusete-si-sanatate-1

Parcuri

In orice anotimp, cele 2 parcuri din complexul rezidential Cosmopolis sunt perfecte pentru plimbare sau joaca cu copii. Citeste o carte sau o revista pe una dintre bancile mai retrase sau socializeaza cu vecinii la un joc de ping pong.

cosmopolis-spatii-recreere-1