award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Burse pe 1 an pentru micii tenismeni

11-12-2018
facebook-01

Stimati rezidenti,

Asa cum va promiteam cu putin timp in urma, suntem incantati sa va anuntam ca in baza colaborarii cu Myo Tennis Academy, dezvoltatorul Opus Land Development va oferi, 4 burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori din Cosmopolis, pe o perioada de 1 an.

Copiii vor fi selectati si organizati intr-o grupa de 4 locuri, si vor fi antrenati si indrumati de catre antrenori profesionisti, sportivi de performanta cu multa experienta in domeniu.

Astfel, Sambata, 15 Decembrie, Myo Tennis Academy ii asteptam pe cei mici cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani la terenul de tenis acoperit din Ansamblul Rezidential Cosmopolis, pentru etapa de selectie si formare a grupei.

Evenimentul incepe la ora 11:00, si in functie de numarul celor interesati, intervalul de selectie poate dura intre 1 si 3 ore, pentru a oferi tuturor copiilor sansa de a fi evaluati in mod corect.

Ne bucuram de acest parteneriat si de faptul ca putem veni in intampinarea nevoilor rezidentilor prin diversificarea facilitatilor din Ansamblul Rezidential Cosmopolis.

Mult succes tuturor sportivilor!

Cu multumiri,
Echipa Opus Land Development

*Participarea la eveniment este gratuita
*Pentru mai multe detalii referitoare la organizarea evenimentului va rugam sa-i contactati pe reprezentantii Myo Tennis Academy la:

0725 523 383
0723 684 107

http://www.myotennisacademy.ro/
https://www.facebook.com/pg/Myo-Tennis-Academy-214314089063174/

07-06-2019

Pe locuri, fiți gata…. START!

Sâmbătă, 15 Iunie, te aşteptăm la CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment de acest gen din Cosmopolis.   Dăm startul unui eveniment special, dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis, de la cei mai mici până la cei mari, indiferent de […]

29-05-2019

CONCERT “COSMOPOLIS PENTRU COSMOPOLIS” Ediția 2

Începutul lunii iunie ne aduce a2a ediție a deja consacratului concert Cosmopolis pentru Cosmopolis. Sâmbătă, 8 iunie, nu vă faceți planuri pentru că, începând cu ora 18:00, sunteți invitați în Cosmopolis Plaza, unde, timp de peste 4 ore, ne vom […]