Stimati rezidenti,

Asa cum va promiteam cu putin timp in urma, suntem incantati sa va anuntam ca in baza colaborarii cu Myo Tennis Academy, dezvoltatorul Opus Land Development va oferi, 4 burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori din Cosmopolis, pe o perioada de 1 an.

Copiii vor fi selectati si organizati intr-o grupa de 4 locuri, si vor fi antrenati si indrumati de catre antrenori profesionisti, sportivi de performanta cu multa experienta in domeniu.

Astfel, Sambata, 15 Decembrie, Myo Tennis Academy ii asteptam pe cei mici cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani la terenul de tenis acoperit din Ansamblul Rezidential Cosmopolis, pentru etapa de selectie si formare a grupei.

Evenimentul incepe la ora 11:00, si in functie de numarul celor interesati, intervalul de selectie poate dura intre 1 si 3 ore, pentru a oferi tuturor copiilor sansa de a fi evaluati in mod corect.

Ne bucuram de acest parteneriat si de faptul ca putem veni in intampinarea nevoilor rezidentilor prin diversificarea facilitatilor din Ansamblul Rezidential Cosmopolis.

Mult succes tuturor sportivilor!

Cu multumiri,
Echipa Opus Land Development

*Participarea la eveniment este gratuita
*Pentru mai multe detalii referitoare la organizarea evenimentului va rugam sa-i contactati pe reprezentantii Myo Tennis Academy la:

0725 523 383
0723 684 107

http://www.myotennisacademy.ro/
https://www.facebook.com/pg/Myo-Tennis-Academy-214314089063174/