Programeaza o vizita

Comunitate

Concert Cosmopolis pentru Cosmopolis – Editia 1

17-10-2018

poza_articol_concert

Scrisoare către vecini

45 de ani de la debut, 45 de ani prin scenă, printre muzici și poeme, printre muzici de teatru… nu sunt nici mulți nici puțini, ci doar un prilej de împlinire, de bucurie, de sărbătoare, încât îți vine s-o strigi în gura mare, nu neapărat ca să te lauzi, ci pur și simplu pentru a împărtăși și altora bucuria ta.

În tot acest timp am beneficiat de încrederea și iubirea cu care m-ați înconjurat, voi cei din fața scenei și, pentru tot ce mi-ați dăruit și mi-ați permis de-a întreprinde alături de voi, vă sunt recunoscător.

Și pentru că între ei vecinii se salută, se ajută, se respectă, iată, ies azi în fața voastră și vă transmit toate gândurile mele bune, așa cum știu mai bine s-o fac, prin cântec. Și nu va fi unul oricare ci unul cu mult drag… pentru vecini!

Vă îmbrățișez și vă aștept să ne fiți părtași, mie și prietenilor mei de la Zan, la „Cântec pentru vecini”, în această toamnă frumoasă!

Cu drag,

Nicu Alifantis

Acum, la an aniversar, vecinul Alifantis ne va încânta, într-un concert inedit, primul de acest fel – “Cosmopolis pentru Cosmopolis – Ediția 1”.

Sâmbătă, 27.10.2018 păstrati seara liberă pentru că începand cu ora 17:00 sunteti invitati in Cosmopolis Plaza unde timp de 3 ore ne vom delecta cu muzică de suflet, alături de Alifantis & Zan, Mihai Neniță și invitații lor în deschidere trupa A’LIVE BAND.
De asemenea, magazinele din Cosmopolis Plaza au pregătit numeroase surprize de dimineață până seara, și se vor alătura acestei frumoase inițiative care ne dorim să rămâna o tradiție anuală.

*Participarea la eveniment este gratuită
**Sâmbătă 27.10.2018, ora 17:00, Parcarea Cosmopolis Plaza

18-04-2019

EASTER EGG HUNT IN COSMOPOLIS PLAZA

  Mititel, voios, pufos El aduce intr-un cos Ousoare colorate Si frumos incondeiate.   Cine sa fie? Este… Iepurasul de Paste! Personajul mult iubit al celor mici, cel care vesteste inceperea primaverii, care aduce cadouri, veselie si buna dispozitie, dar […]

11-12-2018

Burse pe 1 an pentru micii tenismeni

Stimati rezidenti, Asa cum va promiteam cu putin timp in urma, suntem incantati sa va anuntam ca in baza colaborarii cu Myo Tennis Academy, dezvoltatorul Opus Land Development va oferi, 4 burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori […]