Programeaza o vizita

Comunitate

DRAGOBETE DE FERICIRE
Și dragobeți de iubire!

20-02-2018

Cosmopolis - Dragobete

În Cosmopolis nimeni nu rămâne neiubit!

Orice ar fi, nu sta singur de Dragobete. Totul începe de la o conversație. Apoi, dacă te simți bine, poți să treci la câteva mișcări de dans. După un cocktail din partea casei, sigur o să mai prinzi niște curaj.

Cosmopolis și Restaurant Fine ți-au pregătit o seară specială cu un set-up perfect pentru interacțiune. Vino să cunoști oameni noi și să sărbătorești Dragobetele în oraș, așa cum trebuie.

Evenimentul începe de la ora 19:00 și există suficient loc pentru toată lumea. Dacă primăvara începe cu iubire, atunci să fie autentică!

Ne vedem acolo!

Vineri, 23 Februarie, începând cu ora 19, Restaurantul Fine
*Participarea este gratuită!

18-04-2019

EASTER EGG HUNT IN COSMOPOLIS PLAZA

  Mititel, voios, pufos El aduce intr-un cos Ousoare colorate Si frumos incondeiate.   Cine sa fie? Este… Iepurasul de Paste! Personajul mult iubit al celor mici, cel care vesteste inceperea primaverii, care aduce cadouri, veselie si buna dispozitie, dar […]

11-12-2018

Burse pe 1 an pentru micii tenismeni

Stimati rezidenti, Asa cum va promiteam cu putin timp in urma, suntem incantati sa va anuntam ca in baza colaborarii cu Myo Tennis Academy, dezvoltatorul Opus Land Development va oferi, 4 burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori […]