award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

DRAGOBETE DE FERICIRE
Și dragobeți de iubire!

20-02-2018

Cosmopolis - Dragobete

În Cosmopolis nimeni nu rămâne neiubit!

Orice ar fi, nu sta singur de Dragobete. Totul începe de la o conversație. Apoi, dacă te simți bine, poți să treci la câteva mișcări de dans. După un cocktail din partea casei, sigur o să mai prinzi niște curaj.

Cosmopolis și Restaurant Fine ți-au pregătit o seară specială cu un set-up perfect pentru interacțiune. Vino să cunoști oameni noi și să sărbătorești Dragobetele în oraș, așa cum trebuie.

Evenimentul începe de la ora 19:00 și există suficient loc pentru toată lumea. Dacă primăvara începe cu iubire, atunci să fie autentică!

Ne vedem acolo!

Vineri, 23 Februarie, începând cu ora 19, Restaurantul Fine
*Participarea este gratuită!

07-06-2019

Pe locuri, fiți gata…. START!

Sâmbătă, 15 Iunie, te aşteptăm la CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment de acest gen din Cosmopolis.   Dăm startul unui eveniment special, dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis, de la cei mai mici până la cei mari, indiferent de […]

29-05-2019

CONCERT “COSMOPOLIS PENTRU COSMOPOLIS” Ediția 2

Începutul lunii iunie ne aduce a2a ediție a deja consacratului concert Cosmopolis pentru Cosmopolis. Sâmbătă, 8 iunie, nu vă faceți planuri pentru că, începând cu ora 18:00, sunteți invitați în Cosmopolis Plaza, unde, timp de peste 4 ore, ne vom […]