Blogger de succes, jurnalistă profesionistă, mamă iubitoare, familistă convinsă și o sursă de inspirație pentru femei și nu numai. În doar două cuvinte: Ela Crăciun
 
În timp ce unora #viațacucopii li se pare ceva de speriat, Ela a transformat zona de parenting într-unul dintre subiectele ei preferate.
 
 
Sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 10:00, vă invităm la o discuție despre Parenting, la Restaurantul Lari’s LegendCosmopolis Plaza. Printre subiectele abordate vor fi Tips&Tricks, despre nutriția copiilor, integrarea lor în comunitate, la școală și grădiniță, și cum să depășim ruptura emoțională care are loc în primele zile de grădiniță.
 
La întâlnire se va alătura Dr. Ruxandra Plesea, expert în Nutriție și Medic Specialist în Medicină de Familie. Ruxandra va vorbi despre alimentele care nu trebuie să lipsească din alimentația celor mici, despre cum îi puteți face să iubească legumele, dar și modalități ingenioase de a face pachețelul pentru grădiniță și școală cât mai sănătos și mai apetisant.
 
Vă așteptăm și cu sesiuni practice de pregătire a meselor pentru cei mici și multe alte surprize.
 
Vino și cu cei mici, pe care îi așteaptă o echipă de animatori cu care vor desfășura activități educative și distractive la locul de joacă pus la dispoziție de Lana’s Playground.
 
 
 
*Participarea la eveniment este gratuită