Dragi rezidenţi,

 

Pentru confortul și siguranța dumneavoastră și a întregii comunități la piscină, vă rugăm să luați la cunoștință și să respectați următorul regulament:

 

1. Accesul la piscine este permis în mod liber și fără restricții zilnic, până la ora 22.00, tuturor rezidenților Cosmopolis. Purtarea brățării pentru rezidenți pe timpul șederii la piscine este obligatorie.
 
2. Accesul invitaților este permis numai în compania rezidenților pe care îi vizitează, iar purtarea brățării de invitat este obligatorie pe toată durata șederii la piscine.
 
3. Dușul înainte de baia în piscină este obligatoriu.
4. Este interzisă intrarea în piscine a persoanelor care suferă de afecţiuni dermatologice sau care au leziuni deschise pe corp, chiar dacă acestea sunt pansate.
 
5. Copiii sub 16 ani vor fi întotdeauna însoţiţi de un adult. Copiii sub 3 ani vor purta în piscine scutece corespunzătoare pentru folosirea în apă.
 
6. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a copiilor, este interzis accesul la piscine cu obiecte de sticlă.
 
7. Este interzis alergatul în jurul piscinei, săriturile în apă şi alte activităţi care pot produce accidentări.
 
8. Este interzis accesul în piscine cu saltele gonflabile.
 
9. Accesul animalelor de companie în piscină este strict interzis.
 
10. Este interzisă deplasarea şezlongurilor în afara zonei desemnate pentru plajă. Şezlongurile vor fi depozitate de către utilizatori în zonele desemnate de depozitare pe timpul nopţii.
 
11. Este interzisă “rezervarea” şezlongurilor în prealabil prin lăsarea prosoapelor. Puteţi să ocupaţi un şezlong doar la sosirea dumneavoastră la piscină.
 
12.Administraţia nu este responsabilă pentru obiectele uitate, pierdute sau furate. De asemenea, administraţia nu este responsabilă pentru accidentările provocate de folosirea necorespunzătoare a piscinelor şi a zonelor de plajă aferente acestora.
 

Nerespectarea regulilor va duce la evacuarea din zona piscinei de către echipajele BGS.