award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Școală primară de stat în Cosmopolis

02-03-2018

Stimați rezidenți,

Întrucât ne-am propus să vă punem la dispoziție cât mai multe facilități în apropierea casei, vă anunțăm că facem demersuri pentru deschiderea unei școli primare, de stat, în cadrul ansamblului rezidențial Cosmopolis.

Astfel, cu acordul de principiu al Primăriei Comunei Ștefăneștii de Jos reprezentată prin D-nul Primar Ștefan Ionel Robert, dar și cu cel al directoratului școlii publice si al Ministerului Educației, facem în acest moment demersuri pentru suplimentarea planului de școlarizare al școlii din Ștefănești cu încă o clădire situată în complexul nostru.

Dezvoltatorul Opus Land Residential a achiziționat o clădire care are în componență 5 încăperi destinate claselor școlare. Aceasta va fi amplasată în zona de intrare în cartier, în apropierea showroom-ului și a noului parc.

De asemenea, dezvoltatorul va dona terenul pe care va fi amplasată școala Primăriei din Ștefănești, așa încât școala va face parte din punctul teritorial administrativ din Ștefăneștii de Jos, Județul Ilfov.

Începând cu anul școlar 2018-2019, vom putea așadar să formăm în Școala Primară Cosmopolis, 5 clase, care vor fi alocate în funcție de cererile pe vârste.

Este foarte important ca până în data de 15 Martie să vă exprimați în scris intenția de înscriere a copiilor Dvs pentru a putea organiza clasele. Clasele vor fi alocate pe nivele de vârstă în funcție de numărul de copii înscriși pentru fiecare an.

Intenția de înscriere trebuie însoțită de următoarele informații:
data nașterii copilului / copiilor
numele copilului / copiilor
unitatea școlară frecventată de către copil / copii în acest moment
clasa în care urmează să intre/fie încadrat în anul școlar 2018-2019

Menționăm ca în acest moment nu sunt finalizate procedurile și implicit nu sunt alocate nici cadrele didactice. Acestea se vor aloca după închiderea acestei etape de intenție.

Așteptăm emailurile Dvs pe adresa marketing@opus.com.ro până la finalul zilei de 15.03.2018

Echipa Opus Land Residential

07-06-2019

Pe locuri, fiți gata…. START!

Sâmbătă, 15 Iunie, te aşteptăm la CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment de acest gen din Cosmopolis.   Dăm startul unui eveniment special, dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis, de la cei mai mici până la cei mari, indiferent de […]

29-05-2019

CONCERT “COSMOPOLIS PENTRU COSMOPOLIS” Ediția 2

Începutul lunii iunie ne aduce a2a ediție a deja consacratului concert Cosmopolis pentru Cosmopolis. Sâmbătă, 8 iunie, nu vă faceți planuri pentru că, începând cu ora 18:00, sunteți invitați în Cosmopolis Plaza, unde, timp de peste 4 ore, ne vom […]