In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol.

Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis ne onora cu un concert inedit pentru prima editie a festivalului “Cosmopolis pentru Cosmopolis”, anul acesta am schimbat un pic registrul.

Pe scena au urcat, pe rand, artisti renumiti – vecinii nostri, care s-au asigurat ca le vom tine minte pentru mult timp prestatiile exceptionale.
Alb Negru, au deschis concertul, au incins atmosfera si au condimentat prestatia cu comentarii amuzante care au facut deliciul publicului.

Ligia & Band, frumoasa roscata ne-a cucerit cu timbrul sau inegalabil si cu baladele sale pop-rock intr-o interpretare live exceptionala.
Iar Keo ne-a pregatit surprize una si una: de la melodii celebre precum “In ochii tai” pana la cover-ul exceptional al piesei “When doves cry” al celebrului Prince.
Un alt moment deosebit, o surpriza care ne-a bucurat prin prestatia neasteptata a fost cea a chitaristului Vladimir Pocorschi, care a furat “scena” pentru cateva minute prin solo-ul de chitara incendiar.

Nu putem sa nu-I multumim si celui care a intretinut atmosfera – MC Nono Semen, dar si DJ Teho care a dus petrecerea la un alt nivel, show-ul lui culminand cu un frumos spectacol de artificii care a luminat cerul.

Intotdeauna muzica live o sa ofere o emotie unica, insa prezenta Dvs, locuitorii Cosmopolis desavarseste evenimentele precum “Cosmopolis pentru Cosmopolis”, motiv pentru care va multumim pentru prezenta, pentru dans, energie pozitiva si momente de neuitat.

Ne revedem la urmatoarea editie cand ne vom face noi amintiri. Pana atunci insa, va lasam in Galeria de mai jos momente unice surprinse in timpul celei mai reusite petreceri din 2019.