award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

A venit, a venit toamna….

08-11-2018

iaf_1949

Sambata trecuta, pe inserat am avut parte de un eveniment deosebit, de un concert inedit pentru prima editie a festivalului “Cosmopolis pentru Cosmopolis”.

Acum, in an aniversar, la “45 de ani de la debut, 45 de ani prin scena, printre muzici, poeme si teatru”, maestrul Nicu Alifantis a venit sa impartaseasca cu noi acest motiv de bucurie si ce prilej mai bun, decat printr-un spectacol aniversar…. acasa!

Desigur, toamna are o melancolie specifica, insa noi am simtit bucurie si emotie! O sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului, noi in fata scenei, emotionati, inconjurandu-l cu iubire si admiratie pe vecinul Nicu Alifantis, dansul pe scena daruindu-ne din magia si harul lui.

Toata experienta a fost amplificata in momentul in care pe scena alaturi de Dnul Alifantis a urcat Zan – trupa sa de suflet de peste 23 de ani, avandu-l ca invitat pe violonistul Mihai Nenita, iar in deschidere frumoasa trupa de coveruri A’Live Band.

Daca muzicienii ne-au bucurat sufletul, prietenii de la NeighbourFood alaturi de Florin Trisca si Crama Cosmopolis ne-au bucurat …. papilele, cu bunatati pregatite la gratar, vin fiert si bere.

Iar seara a culminat cu un frumos spectacol de artificii care a luminat cerul de deasupra oraselelui nostru Cosmopolis.

Va multumim pentru prezenta in numar foarte mare, pentru momentele frumoase si ne revedem la urmatoarea editie!

MAI MULTE POZE

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]