award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Beach Party la Ponton – Un eveniment reusit

09-05-2018

beach-party-la-ponton

1 Mai la romani este echivalent cu inceputul sezonului estival si cu petrecerile din Vama Veche.
Pentru cei ramasi insa acasa, am pregatit o super petrecere la Ponton care a marcat in mod oficial deschiderea sezonului estival in Cosmopolis.
E incantator ce se intampla cand pui laolalta un loc frumos, oameni interesanti, muzica buna, bere rece si buna dispozitie. Si surprizele nu s-au oprit aici: Dj Teho (resident Brasserie) a revenit dupa 2 ani in Cosmopolis si a incins atmosfera la mal pe beat-urile unor mix-uri extrem de reusite, Vlad invitatul surpriza, ne-a incantat cu momentul de percutie iar ca atmosfera sa fie cu adevarat autentica, hamsiile au fost si ele, tot din partea casei.
Am fi aprins si focul de tabara promis si am fi continuat petrecerea mult in noapte, daca vremea capricioasa nu ar fi avut alte planuri.
Ne revedem insa curand cand ne vom lua revansa!
Va multumim pentru prezenta!

P.S. lasam ca amintire in galeria foto, momentele surprinse de la petrecere – ca o promisiune pentru ce “Va Urma”

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]