award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

Sport in aer liber, la Ponton, cu Cori Gramescu

22-09-2017

iaf_7417

Carismatica, zambitoare si plina de energie. Asa o putem descrie pe Cori Gramescu la ora 9 dimineata, intr-o sambata calduroasa de toamna. Cu saltelutele in portbagaj ne-a explicat vioaie cum urmeaza sa decurga ora. Am aranjat locul, avem apa si fructe si asteptam sa soseasca invitatii pentru a putea incepe ora de sport.

Ne explica de aceasta fuziune de Pilates si Yoga, pe care o vom exersa impreuna.
Toata lumea este dornica de a incepe, pornim muzica si ne asezam pe saltele. Cu siguranta nu au fost cele mai grele exercitii, insa a meritat ora de relaxare si energia pozitiva care a captat pontonul din Cosmopolis.

Ora s-a incheiat insa a inceput sesiunea de intrebari. Despre nutritie, despre ritmul de lucru si alte curiozitati ale celor prezenti la eveniment. Cori le-a explicat cu mult calm ce au de facut pentru a-si imbunatati calitatea vietii din punct de vedere al alimentatiei si sportului.
Pana la urmatoarea reintalnire, nu uitati sa va hidratati si sa consumati alimente proaspete, neprocesate, consumate variat si echilibrat.

09-07-2019

O zi activa – CosmoRun 6Km & Kids Run

Sambata, 15 Iunie 2019, am gazduit CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment sportiv de acest gen din Cosmopolis, un cros gratuit dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis. Asa ca ne-am echipat corespunzator, ne-am pus adidasii de alergare si am participat […]

01-07-2019

Festivalul Cosmopolis – Evenimentul muzical al anului 2019

In 2018 ne-am propus sa aducem pe scena din Cosmopolis Plaza artisti desavarsiti care sa ne incante prin voce si sa ne bucure prin prezenta si spectacol. Daca anul trecut, la aniversarea a 10 ani de Cosmopolis, maestrul Nicu Alifantis […]