award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Intrebari frecvente

De ce Cosmopolis si nu alt complex rezidential?

Daca doriti un stil de viata deosebit, intr-un adevarat orasel european, in care sa va bucurati de liniste, spatii verzi si vecini de apartament civilizati, Ansamblul Rezidential Cosmopolis este locul ideal pentru dumneavoastra.
Daca vi s-a luat sa petreceti ore in trafic pentru a ajunge la tenis, sala, coafor, la un restaurant sau la piscina / plaja, ori pur si simplu nu mai vreti sa le duceti grija micutilor ca sunt departe de casa la gradinita si la scoala primara este timpul sa stabiliti o vizionare la Cosmopolis, ansamblul rezidential care iti aduce aproape de casa toate aceste avantaje pentru a avea beneficiul unui trai linistit, sanatos si fericit.

 

Cum ajung in Cosmoplis?

Cosmopolis se afla situat in partea de N-E a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, la 800 m de Autostrada Bucuresti-Ploiesti si intre cele doua poduri Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos.
Amplasamentul de exceptie al Cartierului Rezidential Cosmopolis permite accesul facil catre Centura Bucurestiului, catre Aeroportul International Henri Coanda si Aeroportul Baneasa si nu in ultimul rand acces rapid catre Zona Pipera. Fiind foarte aproape de Autostrada Bucuresti-Brasov si DN 1 atunci cand veti vrea sa plecati din localitate, veti putea evita cu usurinta aglomeratia Bucurestiului.

 

Cine imi ofera suport pentru a cumpara un imobil in Cosmopolis?

Echipa de consultanti Cosmopolis va poate ajuta sa va alegeti apartamentul in functie de preferintele dumneavoastra. Trebuie doar sa completati formularul de contact Cosmopolis de pe www.cosmopolis.ro sau sa ne contactati la numarul : 0735 507 000

 

Cate persoane locuiesc in Cosmopolis?

7000 de locuitori in Cosmopolis beneficiaza de o atmosfera de vacanta intr-un mediu armonios cu grad ridicat de civilizatie . Facilităţile moderne sunt menite să incante si completeze confortul locatarilor.

Avand in vedere faptul ca sunt foarte multe facilitati, cat costa intretinerea in Cosmopolis?

Ne mandrim cu unul dintre cele mai mici costuri din piata, comparabile cu un bloc de tip vechi care nu beneficiaza de nicio facilitate. Intretinerea in Cosmopolis costa in jurul sumei de 210 ron, in aceasta suma fiind incluse: paza, curatenie, intretinere spatii verzi, intretinere si acces piscine, un abonament de transport, apa consumata in apartament, ridicare gunoi, iluminat public, etc.

 

Cate variante de plata sunt in Cosmopolis?

Exista 3 modalitati modalitati de plata in Cosmopolis:
Varianta 1
Poti achizitiona prin programul Prima Casa Cosmopolis cu avans minim de sau orice alt tip de credit ipotecar. Special pentru clientii Cosmopolis am incheiat diverse parteneriate cu banci pentru a facilita accesul la credite cu conditii preferentiale. De asemenea, avem in desfasurare un partneriat cu un broker de credite – Credit Bonus, ce poate oferi consultanta financiara gratuita cautand si analizand toate ofertele de pe piata creditelor in  beneficiul dumneavoastra.

Varianta 2
Achiti integral si poti negocia pretul locuintei, beneficiind de anumite discount-uri si servicii speciale.

Varianta 3
Credit Ipotecar.

 

Cum se face transportul catre si dinspre Cosmopolis?

Transport Cosmopolis: am inceput prin a avea un transport pana la metrou Pipera, acum deja avem curse si spre metrou Aurel Vlaicu, Mall Baneasa, unele din microbuze oprind chiar si in Colentina, pe soseaua Andronache, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri care ajung in acea zona. O cursa Cosmopolis – Metrou Pipera dureaza 20 minute. Programul complet il puteti gasi aici.

 

Nu este aglomerat la piscina in Cosmopolis?

Exista 7 piscine in Cosmopolis, ultima finalizata anul acesta, aceasta avand chiar si o plaja langa lacul aflat in Cosmopolis. Accesul la piscine in Cosmopolis este facut pe baza bratarilor pe care le primesc toti proprietarii, astfel restrictionandu-se accesul altor persoane din afara.

 

Cine este dezvoltatorul complexului Cosmopolis?

Dezvoltatorul complexului Cosmopolis Opus Land Development, este parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia, unul din cei mai vechi si experimentati dezvoltatori imobiliari din Turcia tinand cont ca activitatea in sectorul de constructii a inceput in 1956. Grupul de companii a construit pana in prezent proiecte incluzand mii de apartamente sau camere de hotel. Opus Land Development a finalizat recent in Istanbul un proiect rezidential, Barbaros Besiktas, cu 30 de etaje si o suprafata construita de 40.000 de metri patrati.

 

Exista locuri de joaca pentru copii In Cosmopolis?

Facilitati pentru copii in Cosmopolis: gradinita, terenuri de sport, locuri de joaca special amenajate.

 

Care este gradul de risc seismic in Cosmopolis?

Riscul seismic in Cosmopolis este zero, locatarii din complex aflandu-se in siguranta completa chiar si in fata amenintarii unui seism de amploare. De asemenea, nu doar casele sunt sigure in interiorul complexului, ci si restul cladirilor sunt noi.