award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

facebook-cosmopolis

instagram-cosmopolis

youtube-cosmopolis

Intrebari frecvente

De ce Cosmopolis si nu alt complex rezidential?

Emblematic pentru acoperisurile sale turcoaz si cu un design urban integrat, Ansamblul Rezidential Cosmopolis ofera la pachet cu miile de locuinte inteligent compartimentate si un mix de facilitati unice in Bucuresti iar locuitorii se bucura de toate avantajele vietii intr-o mare capitala, dar in maximum de siguranta, confort si liniste, fiind inconjurati de spatii verzi.

 

Cum ajung in Cosmoplis?

Cu acces rapid catre centrele de afaceri din nordul capitalei dar si aproape de Aeroportul Henri Coanda sau iesirea catre A3, Cosmopolis este localizat in partea de NE a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, la 800m de Autostrada Bucuresti – Ploiesti si intre cele doua poduri Pipera – Tunari si Andronache – Stefanestii de Jos.

 

Cine imi ofera suport pentru a cumpara un imobil in Cosmopolis?

Echipa de consultanti Cosmopolis va poate ajuta sa va alegeti apartamentul in functie de preferintele dumneavoastra. Trebuie doar sa completati formularul de contact Cosmopolis de pe www.cosmopolis.ro sau sa ne contactati la numarul : 0735 507 000

 

Cate persoane locuiesc in Cosmopolis?

In momentul de fata Cosmopolis este considerat cel mai prolific si apreciat proiect imobiliar romanesc, cu peste 4.800 de apartamente si vile finalizate, locuite integral de peste 12.000 de parsoane care formeaza una din cele mai mari comunitati rezidentiale din Romania.

 

Ce include taxa de mentenanta?

Conform planului de amplasament al fiecarei zone din complex, cheltuielile privind dministrarea spatiilor comune, a instalatiilor sau a facilitatilor sunt (fara a se limita la cele mentionate in cele ce urmeaza): cheltuieli de intretinere, reparatii, curatare, protejare, renovare, infrumusetare, organizare a parcurilor, gradinilor, piscinelor, terenurilor, locurilor de joaca, parcarilor, scarilor de bloc, lifturilor, subsolurilor etc precum si a celorlalte spatii comune, cheltuieli de intretinere instalatii, furnizare a apei si canalizare, cheltuieli cu iluminatul spatiilor publice comune, cheltuieli cu paza perimetrului, cheltuieli generate de colectarea deseurilor menajere etc.

 

Cate variante de plata sunt in Cosmopolis?

Pentru achizitionarea unui apartament sau a unei vile in Cosmopolis poti opta sa platesti cash, prin credit ipotecar sau prin programul ‘Prima Casa’.

 

Cum se face transportul catre si dinspre Cosmopolis?

Transportul public spre oras este asigurat prin intermediul autobuzelor dedicate, care circula regulat spre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera si in weekend catre Baneasa Mall.
Putea vizualiza programul de transport AICI.

 

Cate piscine sunt in Cosmopolis?

Cosmopolis pune la dispozitia locuitorilor sai 35 piscine exterioare, perfecte pentru zilele toride de vara, accesul la piscine fiind facut pe baza bratarilor pe care proprietarii le primesc la mutarea in cartier.

 

Cine este dezvoltatorul complexului Cosmopolis?

Dezvoltatorul complexului Cosmopolis Opus Land Development, este parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia, unul din cei mai vechi si experimentati dezvoltatori imobiliari din Turcia tinand cont ca activitatea in sectorul de constructii a inceput in 1956. Grupul de companii a construit pana in prezent proiecte incluzand mii de apartamente sau camere de hotel. Opus Land Development a finalizat recent in Istanbul un proiect rezidential, Barbaros Besiktas, cu 30 de etaje si o suprafata construita de 40.000 de metri patrati.

 

Ce facilitati pentru copii se gasesc in Cosmopolis?

Cosmopolis dispune de urmatoarele facilitati pentru copii: locuri de joaca, parcuri, piscine, gradinite private, scoala primara si centru de arte pentru copii, si in curand va beneficia si de o scoala publica.