award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

EASTER EGG HUNT IN COSMOPOLIS PLAZA

18-04-2019

cosmopolis-paste-poster-taiat

 

Mititel, voios, pufos

El aduce intr-un cos

Ousoare colorate

Si frumos incondeiate.

 

Cine sa fie? Este… Iepurasul de Paste! Personajul mult iubit al celor mici, cel care vesteste inceperea primaverii, care aduce cadouri, veselie si buna dispozitie, dar si cel mai asteptat eveniment de Paste, pentru copiii din Cosmopolis!

Haide sa continuam aventurile si anul acesta si porneste in cautarea Iepurasului in Cosmopolis Plaza, incepand cu ora 11:00!

Duminica, 21 Aprilie, ajutoarele Iepurasului – Codruta si Bulinuta – te vor insoti in scenariul vesel si colorat pe care l-au pregatit pentru o petrecere pe cinste: face painting, jocuri cu animatorii, vanatoare de oua, desene pe asfalt dar si cea mai frumoasa piesa de teatru pentru copii.

Iepurasul nazdravan a pregatit insa si concursuri cu premii.
Pregatiti pentru 3 ore de distracție, ras si voie buna? Haide in Cosmopolis Plaza sa intampinam Pastele impreuna!

Duminica, 21 Aprilie, ora 11:00, Cosmopolis Plaza
*Participarea la eveniment este gratuita

07-06-2019

Pe locuri, fiți gata…. START!

Sâmbătă, 15 Iunie, te aşteptăm la CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment de acest gen din Cosmopolis.   Dăm startul unui eveniment special, dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis, de la cei mai mici până la cei mari, indiferent de […]

29-05-2019

CONCERT “COSMOPOLIS PENTRU COSMOPOLIS” Ediția 2

Începutul lunii iunie ne aduce a2a ediție a deja consacratului concert Cosmopolis pentru Cosmopolis. Sâmbătă, 8 iunie, nu vă faceți planuri pentru că, începând cu ora 18:00, sunteți invitați în Cosmopolis Plaza, unde, timp de peste 4 ore, ne vom […]