Sunt cel putin 3 motive principale, legate de beneficiile aduse sanatatii organismului, pentru care ar trebui sa consumam frecvent iaurturi, branzeturi si alte specialitati din gama lactatelor.

1. Sursa importanta de calciu si proteine
Laptele degresat, iaurtul, branza telemea si alte tipuri de branza (preferabil cu o valoare scazuta a grasimilor, daca esti atent si la caloriile consumate), ofera organismului o cantitate semnificativa de proteine si calciu.
Spre exemplu, o singura ceasca de iaurt iti ofer 1/3 din DZR de calciu per adult.

2. Sursa de Vitamina D
Cu atat mai mult in aceasta perioada, cand soarele nu este prezent, avem nevoie de un surplus de vitamina D (vitamina produsa cand ne expunem la soare). Iarna, asadar, este recomandat consumul de lapte fortificat cu vitamina D.
3. Absorbtia de calciu din produsele lactate are o actiune benefica asupra sistemului osos.

 

josi-delicatesse-cosmopolis

Acestea fiind zise, te asteptam in cel mai magazinul Josi Delictesse din Strip Mall Cosmopolis Plaza (Corp C, nr 11) pentru a testa o selectie inedita de produse lactate: iaurt din lapte de bivolita, iaurt din lapte de vaca, iaurt din lapte de capra, cascaval de capra, cascaval de bivolita, iaurt grecesc, branza fagaras, branzeturi turcesti plus multe alte bunatati!

Esti pregatit pentru un rasfat culinar?
Te asteptam la Josi Delicatesse!
Pentru ca in Complexul Cosmopolis iti aduce aproape de casa toate facilitatile de care ai putea avea nevoie (magazine cu produse alimentare si non-alimentare, farmacie, cabinet veterinar, supermarket, produse naturiste, florarie, croitorie etc).