award-cosmopolis Vizionari Online
Programeaza o vizita

Comunitate

MAGIA CRACIUNULUI REVINE IN COSMOPOLIS!

03-12-2018
facebook-01

Sarbatorile de iarna ne aduc impreuna la spectacolul ,,Concert de Craciun”!

Ca in fiecare an, te invitam sa intampinam sarbatorile impreuna, la traditionalul “Concert de Craciun”! Haideti toti, cu mic, cu mare, in Cosmopolis Plaza, Sambata 15 Decembrie.

In deschidere, incepand cu ora 15 avem onoarea sa o avem ca invitata speciala pe una dintre cele mai indragite soliste de muzica populara, totodata si vecina noastra, renumita artista- Dna Mioara Velicu.

In continuarea spectacolului, de la ora 16, ne vom bucura impreuna de colindele calde ale corului de studenti de la Conservator, dar si de glasurile cristaline ale copiilor de la Artitudes care au pregatit un program special de colinde traditionale.

Iar in incheiere, pe scena poposeste chiar Mos Craciun! Si ii asteapta pe cei mici cu scrisorile cu dorintele lor cele mai tainice, pe care sa le duca in Laponia si sa le transforme in realitate.

Daca esti mic, haide cu scrisoarea, pune-o in cutia magica a Mosului iar el iti va face o surpriza.

Daca esti mare, ei bine….pentru tine avem un alt tip de surpriza – o cana de vin fiert sa-ti incalzeasca sufletul.

*Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 15:00, Parcarea Cosmopolis Plaza

**Participarea la eveniment este gratuita

07-06-2019

Pe locuri, fiți gata…. START!

Sâmbătă, 15 Iunie, te aşteptăm la CosmoRun 6Km & Kids Run – primul eveniment de acest gen din Cosmopolis.   Dăm startul unui eveniment special, dedicat tuturor locuitorilor Cosmopolis, de la cei mai mici până la cei mari, indiferent de […]

29-05-2019

CONCERT “COSMOPOLIS PENTRU COSMOPOLIS” Ediția 2

Începutul lunii iunie ne aduce a2a ediție a deja consacratului concert Cosmopolis pentru Cosmopolis. Sâmbătă, 8 iunie, nu vă faceți planuri pentru că, începând cu ora 18:00, sunteți invitați în Cosmopolis Plaza, unde, timp de peste 4 ore, ne vom […]