Programeaza o vizita

Comunitate

MAGIA CRACIUNULUI REVINE IN COSMOPOLIS!

03-12-2018
facebook-01

Sarbatorile de iarna ne aduc impreuna la spectacolul ,,Concert de Craciun”!

Ca in fiecare an, te invitam sa intampinam sarbatorile impreuna, la traditionalul “Concert de Craciun”! Haideti toti, cu mic, cu mare, in Cosmopolis Plaza, Sambata 15 Decembrie.

In deschidere, incepand cu ora 15 avem onoarea sa o avem ca invitata speciala pe una dintre cele mai indragite soliste de muzica populara, totodata si vecina noastra, renumita artista- Dna Mioara Velicu.

In continuarea spectacolului, de la ora 16, ne vom bucura impreuna de colindele calde ale corului de studenti de la Conservator, dar si de glasurile cristaline ale copiilor de la Artitudes care au pregatit un program special de colinde traditionale.

Iar in incheiere, pe scena poposeste chiar Mos Craciun! Si ii asteapta pe cei mici cu scrisorile cu dorintele lor cele mai tainice, pe care sa le duca in Laponia si sa le transforme in realitate.

Daca esti mic, haide cu scrisoarea, pune-o in cutia magica a Mosului iar el iti va face o surpriza.

Daca esti mare, ei bine….pentru tine avem un alt tip de surpriza – o cana de vin fiert sa-ti incalzeasca sufletul.

*Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 15:00, Parcarea Cosmopolis Plaza

**Participarea la eveniment este gratuita

18-04-2019

EASTER EGG HUNT IN COSMOPOLIS PLAZA

  Mititel, voios, pufos El aduce intr-un cos Ousoare colorate Si frumos incondeiate.   Cine sa fie? Este… Iepurasul de Paste! Personajul mult iubit al celor mici, cel care vesteste inceperea primaverii, care aduce cadouri, veselie si buna dispozitie, dar […]

11-12-2018

Burse pe 1 an pentru micii tenismeni

Stimati rezidenti, Asa cum va promiteam cu putin timp in urma, suntem incantati sa va anuntam ca in baza colaborarii cu Myo Tennis Academy, dezvoltatorul Opus Land Development va oferi, 4 burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori […]