Programeaza o vizita

Upgrade Imobiliar

Schimba locuinta ta veche cu una noua in Cosmopolis

 

Upgrade-ul imobiliar este un produs menit sa sprijine persoanele doritoare sa achizitioneze o proprietate noua in Ansamblul Rezidential Cosmopolis, achitand contravaloarea acesteia (integral sau partial) cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.

Daca detii deja o proprietate pe care vrei s-o vinzi si sa te muti in Cosmopolis, iti oferim pachetul complet de servicii de evaluare, consiliere si achizitie a unei proprietati in cadrul Ansamblului nostru. In plus, colaboram cu cei mai buni specialisti din piata pentru evaluarea si vanzarea imobilului pe care il detii.

Te rugam sa ne furnizezi informatiile necesare, completand campurile de mai jos, si in scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre consultantii nostri sau poti suna chiar acum:

 

1. Ce tip de proprietate aveti?


2. Ce tip de proprietate doriti in Cosmopolis?


3. Contactati-ne!

Aveti posibilitatea sa specificati ora la care doriti sa fiti contactat. Informatiile personale vor fi folosite de catre Cosmopolis numai in campaniile noastre proprii de marketing si nu vor fi predate unor terte parti.

Aveti posibilitatea sa specificati ora la care doriti sa fiti contactat. Informatiile personale vor fi folosite de catre Cosmopolis numai in campaniile noastre proprii de marketing si nu vor fi predate unor terte parti.

NOTĂ DE INFORMARE

PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE DE OPUS LAND RESIDENTIAL DEVELOPMENT SRL

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), Opus Land Residential Development SRL are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană prin completarea campurilor din formularul on-line.

Opus Land Residential Development prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastră, prin mijloace automatizate/manuale.
Scopul prelucrării datelor este cel de realizare de activitati de marketing direct.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Refuzul dumneavoastră determină însă imposibilitatea derulării activităţilor pentru scopul mai sus indicat. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Opus Land Residential Development, în calitate de operator, si sunt comunicate numai împuternicitilor acestuia.
Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, la rectificare, la ștergerea datelor, la restricționarea prelucării, la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu sediul în București precum si pe http://www.dataprotection.ro/
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: opus.gdpr@opus.com.ro Informații suplimentare referitoare la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteți obține consultând pagina noastră de internet www.cosmopolis.ro, secțiunea Termeni si Conditii.