Gala Profesioniștilor în Imobiliare a desemnat Cosmopolis drept cel mai important ansamblu imobiliar din țara noastră prin impactul pozitiv pe care l-a avut în viața rezidenților și în comunitate în anul 2020 prin prisma proiectelor CSR.

Premiul oferit de unul dintre cei mai exigenți profesioniști din industria de real estate recunoaște valorile Cosmopolis și încununează șirul de proiecte implementate în interiorul, dar și în exteriorul proiectului rezidențial. Premiul oferit de Gala Profesioniștilor în Imobiliare vine și în contextul în care 2020 a fost un an marcat de incertitudine, dar pentru Cosmopolis a fost și cel mai complex an prin prisma proiectelor sociale, campaniilor de informare publică, sprijinirea unor ONG-uri prestigioase și implementarea de campanii ample.

Acest premiu este cel mai important pentru noi întrucât înainte de toate, Cosmopolis este o comunitate, o familie de peste 12.000 de locuitori. Comunitatea și facilitățile pe care le oferim ne definesc, iar impactul pozitiv pe care îl avem în comunitate este extrem de important pentru noi. Ne bucură nespus că am reușit ceea ce ne-am propus, iar acest premiu este o recunoaștere a angajamentului nostru de a fi implicați constant în astfel de proiecte și de a avea un impact real în societate. Acest premiu confirmă că noi nu vindem metri pătrați, noi vindem un stil de viață. Iar cei care vin în Cosmopolis nu sunt clienții noștri, sunt vecinii noștri. Premiul confirmă statutul aparte al Cosmopolis, rămânem cel mai important etalon pe piața imobiliară”, a declarat Gabriel Voicu, Project manager al Cosmopolis și vicepreședinte SVN România.

În 2020, Cosmopolis a derulat și susținut trei proiecte speciale ca răspuns la diversele probleme cu care se confruntă societatea:

1. “Spitale publice din bani privați” este cel mai important proiect de responsabilitate socială al Cosmopolis de până acum, prin care Opus Land – dezvoltatorul Cosmopolis – a asigurat finanțarea demarării proiectului coordonat de Codin Maticiuc și inițiat de Fundația Metropolis.

2. „Race for the cure” – ediția digitală din 2020 a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru asigurarea de analize medicale gratuite pentru femeile din mediul rural și medii vulnerabile, aflate în categoriile de risc ridicat în dezvoltarea cancerului de sân.

3. „Viață nouă pentru cel mai vechi spital pediatric din România” este proiectul prin care Cosmopolis și-a propus să renoveze în totalitate spațiul de joacă aflat în interiorul curții Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”.

Activitatea din industria imobiliară a fost și ea afectată în această perioadă fără precedent, astfel că adaptarea la noua piață de real estate a fost primul criteriu de selecție pentru acordarea premiilor în timpul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Jurizarea s-a făcut online, fiind în joc 300 de candidaturi. Cu o experiență de 14 ani, Cosmopolis este o comunitate de peste 12.000 rezidenți, în continuă creștere, cu investiții care depășesc suma de 350 de milioane de euro.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este un eveniment organizat de CPI și Imobiliare.ro, care premiază excelența în real estate-ul autohton.